all-bouw-no-tag-white.svg

Deel dit artikel:

Woning en verzekeringskantoor in één te Roeselare

Verzekeringskantoor en woning in landelijke stijl

Dit mooie en ruime nieuwbouwproject in Roeselare omvat een handelspand op het gelijkvloers en een woning op de bovenverdieping.

 

Op de façade is er een mix van 3 verschillende stenen gebruikt: de Tongerse, Molenlandse en Maalbergse Rijnvorm. Op het dak ziet u blauw-grijs genuanceerde dakpannen, met 3 dakkapelletjes met sidings aan de zijkanten. Er liggen daarnaast ook 6 zonnepanelen op het dak, om te beantwoorden aan de eisen van 2018 op vlak van hernieuwbare energie.

 

Al het schrijnwerk werd uitgevoerd in PVC, behalve de voordeur, waar er voor massief hout werd gekozen.

 

Links is er een doorrit, zodat er achteraan geparkeerd kan worden. Achteraan is er ook een mooi terras voorzien voor de woning op de eerste verdieping.

 

Benieuwd naar de bouwervaring van de eigenaars? Lees hier hun getuigenis!