all-bouw-no-tag-white.svg

Deel dit artikel:

Hier kunnen we nog lang blijven wonen

Soms hoef je het niet ver te zoeken. Iets verder in de Iepersestraat waren moeder en dochter – toenmalige buren – op zoek naar iets nieuws.

 

Concrete bouwplannen hadden ze niet. Wel waren ze op zoek naar iets voor hen samen, aangezien twee huizen onderhouden ook dubbele kosten betekenen. Op de Westlaanpromenade kwamen ze in contact met All-Bouw, waardoor de drempel om een kijkje te komen nemen -letterlijk- wat lager werd. Net op dat moment was er in de Iepersestraat een stuk bouwgrond te koop, van perfecte timing gesproken!

 

Met ouder worden leek een woning op het gelijkvloers hen ideaal. Dankzij de ruime kamers is de woning volledig rolstoeltoegankelijk.

Als je jong bent denk je daar zo niet aan, maar moest ik ooit minder mobiel worden, dan kan ik hier nog lang blijven wonen!aldus Maria.

De vriendelijkheid en familiale sfeer die er bij All-Bouw heerst gaf de doorslag. De afbetalingsschijven zorgden ervoor dat we nooit voor verrassingen stonden.

- valt dochter Christine in.

 

En nu genieten we van een huis waar niet constant opnieuw kosten aan zijn, we zijn gerust!” zegt Maria met een gerust hart. Nu hebben ze hun eigen stekje samen. Aan hun keukentafel met zicht op de grote tuin voelen ze zich beiden in hun element. We wensen hen beide het allerbeste toe!

Inspiratie nodig voor uw toekomstige bouwproject? Lees dan één van onze getuigenissen of blader door onze inspiratiewoningen.

moeder-dochter-tevreden-allbouw-klanten.jpg
hoekraam-bungalow-allbouw-traditioneel.jpg
sectionale-poort-gemetste-brievenbus.jpg
tuin-ontwerp-allbouw.jpg
leefruimte-allbouw-referentie.jpg
keuken-allbouw-getuigenis.jpg
getuigenis-allbouw-keuken.jpg